Vi är väldigt glada över att det kommer att spelas padel på högsta Sverige-nivå hos oss på Svea Padel Karlstad under helgen vecka 44 (30/10-1/11) då vi anordnar en deltävling i SPT (Svenska Padel Touren).

Som en följd av detta kommer hela hallen att vara uppbokad fredag 11.00-24.00, lördag 06.00-24.00 samt söndag 06.00-22.00. Med reservation för justeringar.

Intresset för SPT-tävlingen är stort vilket vi tycker är väldigt roligt! Det har även medfört en del frågor om man exempelvis kan komma och se matcherna på plats. Tyvärr så kommer det att vara ett publikfritt arrangemang då vi inte har någon möjlighet att ta in publik då vi följer de restriktioner som finns gällande Covid-19.

Däremot så kommer det att finnas möjlighet att streama matcher via en tjänst som Svenska Padelförbundet erbjuder, gå in på Svenska Padelförbundets hemsida så hittar du information om det. Vi kommer även uppdatera under helgen i våra sociala medier så håll utkik.